Nieuws: Verschillende glijpartijen in Zeeland (10-02-2010)

MIDDELBURG - In de hele provincie is in de nacht en ochtend heel wat sneeuw gevallen. Het winterweer heeft weer voor verschillende glijpartijen gezorgd in Zeeland.

Zo is dit in Ouwekerk, Rilland, Kloetingen en op de A58 bij de vlaketunnel al het geval geweest. Op de kruising Zandvoortseweg-Schotelweg bij Middelburg raakte een bestelbus op zijn kop in een sloot terecht (foto's). Op de Bartelmeetweg in Tholen was een auto tegen een boom gereden.  Op de N59 in Oosterland verloor een vrouw de controle over haar auto waarna deze tegen een andere auto botste.

In Ouwerkerk op de Braamsweg en op de Oostmolenweg in Kloetinge belandden auto's in de sloot.  Op de J. Vermeerstraat in Terneuzen gleden eveneens twee auto's tegen elkaar. Op de Noordhoeksewegeling in Kapelle is een auto in de sloot gegleden.

De Provincie Zeeland verwacht donderdag weer een lading strooizout te krijgen. Momenteel is er nog wel wat zout, maar te weinig om overal te strooien. Daarom worden nu vanwege sneeuwval alleen op belangrijke wegen en calamiteitenroutes gestrooid. Ook de hoofdbusroutes moeten toegankelijk blijven voor het openbaar vervoer. Voor de routes kunt u kijken op de website van de provincie, www.zeeland.nl.

Of de ongevallen van vandaag te maken hebben met het nieuwe, tijdelijke strooibeleid is niet bekend.
 
---

Tekst: www.hvzeeland.nl


 

 

 

 

Terug naar het overzicht.