Nieuws: Gewonden bij ongeluk Middelburg (03-01-2010)

MIDDELBURG - Op de Schroeweg in Middelburg zijn vanochtend twee personen gewond geraakt bij een ongeval.  

Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 11.30 uur een scooterrijder en een automobilist met elkaar in botsing nabij de kruising Veldzigt. Een 66-jarige bestuurder van de personenauto uit Teteringen reed over de Schroeweg komende uit de richting van de Rijksweg A58 en gaande in de richting van het Groenewoud. De 20-jarige scooterrijder uit Middelburg kwam uit de richting van de Oude Vlissingseweg en reed in de richting van de Segeerssingel. Op de kruising Schroeweg, Segeerssingel ontstond tussen beiden een aanrijding.

De bestuurder van de bromfiets is met een verwonding aan zijn hoofd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Zijn bijrijdster is met beenletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De politie heeft na het ongeluk een uitgebreid technisch verkeersonderzoek gedaan. Pas rond 13.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. Zowel de scooter als de auto zijn meegenomen voor onderzoek. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.

---

Tekst: http://www.hvzeeland.nl/ 
 
 

Terug naar het overzicht.