Nieuws: Drie gewonden bij ongeluk met Porsche. (16-05-2011)

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een verkeersongeval in Middelburg zijn maandagmiddag drie mensen gewond geraakt.

Het ongeluk vond rond 16.00 uur plaats nabij de rotonde op de kruising Europalaan - Laan der Verenigde Naties. Een porsche was in aanraking gekomen met een andere personenauto.  Een 18-jarige automobilist reed met de porsche rechtdoor over de rotonde en verloor de controle over zijn voertuig.

Hij raakte de middengeleider en de auto kwam op de andere weghelft terecht. Daar kwam van tegenovergestelde richting een 79-jarige automobilist en beide voertuig kwamen met elkaar in botsing. Drie mensen raakten gewond. Zodoende kwamen ook drie ambulances ter plekke.

De 18-jarige bestuurder had mogelijk een gebroken arm opgelopen en is voor onderzoek meegenomen naar ziekenhuis in Goes. Een 18-jarige man die bij hem in de auto zat had een snee in zijn voorhoofd en ging op eigen gelegenheid, na onderzoek van ambulancepersoneel naar het ziekenhuis voor behandeling. De vrouw van de 79-jarige man is met onbekend letsel voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit Middelburg.

Door het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten. De auto's blokkeerden namelijk de beide rijbanen. Nadat één van de auto's was weggereden, kon het verkeer weer richting het Esso-tankstation rijden. Het verkeer in de andere richting werd omgeleid. Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de voertuigen weg te slepen

 

Terug naar het overzicht.