Oproepkracht/Parttime Berging- en pechhulp chauffeur – Terneuzen

Berging- en pechhulp chauffeur : vestiging Terneuzen

Kuzee Autologistiek behoort al jaren bij de topbedrijven die 100% scoren op het gebied van snelheid en performance. Spreekt ook dat jou aan, dan zoeken we jou!
Wij zijn opzoek naar een collega die ons team parttime en/of in de weekenden komt versterken! Fulltime is ook bespreekbaar.

Als bergingschauffeur help je bij aanrijdingen, ongelukken of pech aan motoren, auto’s en vrachtwagens. Met de technische kennis die je hebt verhelp je eenvoudige pechgevallen ter plaatse, indien dat mogelijk is. Je brengt inzittende in veiligheid en sleept gestrande voertuigen weg.
Buitenom bovenstaande werkzaamheden zullen de werkzaamheden ook bestaan uit het (door) transporteren van voertuigen in Nederland en België.

Daarnaast is het belangrijk dat je er ook staat als mens. Luisterend oor hebben, soms troosten en ruzies sussen, en in alle gevallen rust uitstralen.
Je bent het visitekaartje van Kuzee Autologistiek. Je komt dagelijks in contact met ons klantenbestand, waardoor het belangrijk is dat je representatief, communicatief en sociaal vaardig bent.

Je rijdt hierbij met verschillende voertuigen uit ons moderne wagenpark waarbij jij verantwoordelijk bent voor het laden, vervoeren en lossen van de diverse voertuigen.
Voor onze klanten staan wij 24 uur per dag paraat. Je komt te werken in een enthousiast team met zo wel jongere als ervaren chauffeurs en planners.

 

Functie-eisen
*Probleemoplossend vermogen
*Zowel zelfstandige werker als ook een teamspeler
*Beschikbaar tijdens normale werktijden, maar ook in avonden en weekenden
*Stressbestendig
*Zeer zorgvuldig
*In het bezit van een geldig rijbewijs C/E; code 95 en chauffeurspas is een pré
*Bewijs van goed gedrag

Arbeidsvoorwaarden
*Tijdelijk aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband
*Werken met verschillende voertuigen van ons moderne wagenpark
*Werken met een jong, enthousiast en ervaren team
*Veel uitdagingen en afwisselende werkzaamheden

SOLLICITEREN EN SELECTIEPROCEDURE:
Heb je interesse in deze functie, voldoe je aan de functie-eisen en herken je jezelf in de gevraagde eigenschappen en vaardigheden? Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar bas@kuzee.comVoor welke locatie wil je solliciteren?
GoesTerneuzenVlissingen

Voor welke functie wil je solliciteren?
Berging/pechhulpAutotransport