Over ons

Kuzee bestaat sinds 1957 en is niet meer weg te denken uit de auto- en mobiliteitsbranche.
We zijn actief in de pechhulp-, berging- en transportbranche. Bovendien exploiteren we meerdere carwashbedrijven.
Met de vestigingen Vlissingen, Middelburg, Goes en Terneuzen zijn wij gevestigd op
strategische locaties zodat wij de gehele provincie Zeeland kunnen bedienen met ons servicepakket.

Ons team van ca. 60 medewekers houdt zich dagelijks bezig met pechhulp- en bergingsactiviteiten,
alsmede auto en vrachtwagentransport in binnen- en buitenland.
Kuzee  is uniek in het aanbieden van een totaalpakket m.b.t. transport, opslag, vervangend vervoer,
pechhulp en berging (licht, midden en zwaar) in Zeeland. Tevens is Kuzee gecertificeerde zware berger in Zeeland.

Missie

Kuzee Autologistiek is bekend met alle facetten van de autologistiek binnen Europa. Dagelijks zijn onze chauffeurs onderweg om onze klanten optimaal te bedienen. Onze bergingsafdeling heeft haar werkterrein voornamelijk in Zeeland, de transportafdeling heeft haar werkterrein door heel Europa.  Wij vervoeren vrijwel alle voertuigen en leveren deze binnen afzienbare tijd af bij onze klanten. Van spoedklus met een 1-lader tot een vracht met een hypermoderne 10-lader voor bijvoorbeeld handelsauto’s, dealer-vervoer, leaseauto’s, nieuwe auto’s, schadeauto’s, oldtimers, exportauto’s, huurauto’s, alles is mogelijk. Wij proberen u hierbij zoveel als mogelijk te ontzorgen en realiseren dus ook uw vervoer van A tot Z.  Het snel en vakkundig afleveren van uw voertuig staan hoog in het vaandel bij Kuzee Autologistiek. Ook uw voertuig vervoeren wij graag, aldus onze slogan welke prijkt op onze autotransporters.

Wanneer kunnen wij langskomen om uw auto te vervoeren?

Visie

Door maatwerk te bieden binnen de autotransport streeft Kuzee Autologistiek er naar om binnen de autotransportsector toonaangevend te zijn. Wij denken voortdurend mee met de klanten en bekijken wat de behoeften zijn, hierdoor verbetert onze kwaliteit continu. Op lange termijn wil Kuzee Autologistiek groeien tot een middelgrote dienstverlener binnen de autotransport. Het motiveren van medewerkers en de deskundigheid van onze medewerkers leidt er toe dat er goede resultaten worden behaald. Met het oog op de toekomst streeft Kuzee Autologistiek ernaar om zo efficiënt, effectief en duurzaam mogelijk te ondernemen. Denk daarbij aan onze Euro-6 geclassificeerde trucks.

Werken bij

Kuzee Autologistiek is altijd op zoek naar gemotiveerde drijvende krachten voor onze bedrijfstakken autotransport, autohulpdienst en Autowaspark!

Ook werken bij Kuzee? Klik dan hier!